Contact

Meteor Systems is innoverend in de ontwikkeling, productie en levering van complete teeltgoot-, beweegbare teelt-, irrigatie-, fruitoverkappingen, en bevestigingssystemen voor de Nederlandse en internationale glastuinbouw.

In welke branche bent u actief?

Groei begint bij een goed systeem

Onze maatwerk systemen bieden voor iedere situatie de optimale oplossing

Optimaal telen begint met de systemen van Meteor Systems. Meteor Systems staat al jaren voor kwalitatief hoogwaardige en innovatieve teelt- en irrigatiesystemen. Zo staan wij aan de basis van iedere teelt. Wij produceren en leveren complete teeltgoot- , beweegbare teelt- en irrigatiesystemen samengesteld naar de specifieke wensen van telers wereldwijd. Ook bevestigingssystemen en zelfs fruitoverkappingen horen in ons productenpakket thuis. Zo zijn wij in staat een totaalpakket te produceren en te leveren.

We zeggen niet voor niets; Wie kiest voor groei, kiest voor Meteor Systems!

Hoe u ook teelt, een systeem op maat verhoogt de efficiency

Iedere uitgangssituatie is anders, het is de kunst daar het maximale uit te halen.

Wij denken vanaf het begin met u mee. Zo beginnen wij altijd met het intekenen van de ideale inrichting op basis van specifieke teeltomstandigheden en wensen van de teler. Samen zorgen we dat iedere vierkante meter optimaal benut wordt.
We adviseren en begeleiden u bij de keuze voor het juiste teeltsysteem en produceren dit in onze fabriek te Breda. We behouden grip op de kwaliteit en bieden een alles-in-één oplossing aan. De juiste keuze voor een perfect op maat geproduceerde systeem is de basis van een succesvolle teelt.

Zij kiezen voor groei

Bedrijven wereldwijd kiezen voor de systemen van Meteor Systems vanwege onze expertise in glastuinbouw, betrokkenheid en innovatieve oplossingen.

  • Genson Soft Fruit
  • Houweling Tomatoes Utah
  • Kwekerij den Berk
  • Mucci Farms
  • Purple Pride
  • RedStar Tomaten
  • Thwan van Gennip

Neem contact op met onze experts. Bel +31 76 504 28 42 of stuur een e-mail.