Contact

Meteor Systems, innoverend in de ontwikkeling, productie en levering van complete teeltgoot-, beweegbare teelt-, irrigatie-, plastic tunnel, transport- en bevestigingssystemen voor de Nederlandse en internationale glastuinbouw.

In welke branche bent u actief?

Groei begint bij een goed systeem

Onze maatwerk systemen bieden voor iedere situatie de optimale oplossing

Optimaal telen begint met de systemen van Meteor Systems. Meteor Systems staat al jaren voor kwalitatief hoogwaardige en innovatieve teelt- en irrigatiesystemen. Zo staan wij aan de basis van iedere teelt. Wij produceren en leveren complete teeltgoot- , beweegbare teelt- en irrigatiesystemen samengesteld naar de specifieke wensen van telers wereldwijd. Ook transport- en bevestigingssystemen en zelfs tunnelkassen horen in ons productenpakket thuis. Zo zijn wij in staat een totaalpakket te produceren en te leveren.

We zeggen niet voor niets; Wie kiest voor groei, kiest voor Meteor Systems!

Hoe u ook teelt, een systeem op maat verhoogt de efficiency

Iedere uitgangssituatie is anders, het is de kunst daar het maximale uit te halen.

Wij denken graag vanaf het begin met u mee. Zo beginnen wij altijd met het intekenen van de ideale inrichting op basis van specifieke teeltwensen en andere voorwaarden. Zo kunnen we samen zorgen dat iedere vierkante meter juist benut wordt.
We adviseren en begeleiden u bij de keuze voor het juiste teeltsysteem en produceren al onze producten in eigen huis. Op deze manier hebben wij totale grip op de kwaliteit van onze producten en bieden wij u een alles-in-één oplossing voor de inrichting van uw bedrijf. Omdat wij begrijpen dat de keuze voor het juiste systeem de basis is voor het plezier in uw teelt van de komende jaren.

Zij kiezen voor groei

Meer dan 1.500 bedrijven wereldwijd kiezen al voor de systemen van Meteor Systems, stuk voor stuk gingen zij voor onze expertise in glastuinbouw, betrokkenheid en innovatieve oplossingen.

  • Genson Soft Fruit
  • Houweling Tomatoes Utah
  • Kwekerij den Berk
  • Mucci Farms
  • Purple Pride
  • RedStar Tomaten
  • Thwan van Gennip

Neem contact op met onze experts en laat u overtuigen. Bel +31 76 504 28 42 of stuur een e-mail.