Klanten die kozen voor maatwerk projecten

We leveren complete systemen op voor onze klanten en zijn daardoor zeer nauw betrokken bij het project. Dat levert een samenwerking op die zelfs na de afronding van het project aanwezig blijft.

Clivia Beheer B.V.

In het voorjaar van 2019 heeft teler Jan van Genderen de Mini-air laten bouwen voor het telen van aardbeien. Een flink aantal hectare voor een grote opbrengst aan aardbeien.

 

Kwekerij Deguffroy

Bij kwekerij Deguffroy in het Belgische Oostkamp is een innovatief trayveld voor de teelt van planten in trays opgeleverd. Dit universele mobiele platform, dat beweegt over een railsysteem boven de planten met overdekte werkplaats voor alle handelingen in de teelt, is ontstaan door een specifieke klantwens. 

VW Maxburg

Mijn eerste producten van Meteor heb ik halverwege de jaren ’90 aangeschaft. Ik weet nog goed dat Meteor Systems als één van de eerste bedrijven wereldwijd het telen op goten heeft geïntroduceerd.

Meer frambozen door nieuwste ontwikkeling mini air

Frambozenteler Thwan van Gennip in Nederland teelt zijn frambozen in de nieuwste mini air. Deze manier van telen, maakt het mogelijk om meer frambozen te kweken door het jaar heen.