Bladgroenten en kruiden

Voor de teelt van bladgroenten en kruiden heeft Meteor Systems teeltoplossingen van zaadje tot oogst. Een meerlagen teeltrek voor de opkweek van het zaadje tot een plant en drijvers voor de teelt op water.

Hydroponic Drijver

Deze drijvers zijn speciaal ontworpen voor het kweken van bladgewassen en kruiden en vervaardigt van een voedselveilig High Density Polyethyleen (HDPE). Hydroponic drijvers zijn eenvoudig te reinigen en hebben een langere levensduur dan EPS. Door de unieke vorm van het plantgat is de drijver geschikt voor zowel traditionele substraatpluggen als substraatloze teelt en voor het telen van gewassen met een lage en hoge dichtheid. Neem contact op met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden van uw teeltsoort.

Meerlagen Kiem | Opkweek | Groeirek

Meteor Systems ontwerpt en realiseert meerlagen teeltrekken die geplaatst worden in een kas of gesloten ruimte. Door de meerlagen teeltrek in de kas nabij het teeltsysteem te plaatsen, staan de planten continue in hetzelfde klimaat. Zo zijn de temperatuur, luchtvochtigheid, CO2, lichtintensiteit en irrigatie goed beheersbaar. Een ander voordeel zijn de lage logistieke kosten. Iedere teeltlaag in het rek wordt voorzien van stalen goten. Door het hoge draagvermogen is hierdoor minder ondersteuningen nodig.

Meer weten over onze teeltsystemen op water?

Download onze folder over de innovatieve drijver voor de teelt van bladgewassen en kruiden.