De wereld van meteor systems

We zijn marktleider in het produceren van complete teeltsystemen. Als klein familiebedrijf begonnen en uitgegroeid tot een allesomvattende partner voor de aanleg van complete systemen.

Wat doen we precies?

Als fabrikant van complete teeltsystemen produceren wij onder andere stalen goten, druppelsystemen, ophang- en ondersteuningen,  draadbuigproducten, bevestigingsmaterialen en fruitoverkappingen. Onze producten worden over de hele wereld toegepast in de tuinbouwsector, bijvoorbeeld bij de teelt van groenten, zacht fruit en snijbloemen.

 

1. Klantgerichte oplossingen

Iedere teelt is uniek, net als iedere teler. Onze innovatieve teeltsystemen stemmen we daarom volledig af op uw wensen met als doel: een optimale groei.

 

2. Productie

We produceren al onze materialen en systemen in eigen beheer. Dus: een perfecte integratie en vlekkeloze aansluiting. En dat al ruim 20 jaar.

 

3. Transport

Onze producten worden wereldwijd toegepast door vooruitstrevende tuinbouwbedrijven. Waar u ook onderneemt, u kunt rekenen op Meteor Systems.

 

4. Technische service

Onze adviseurs en monteurs zorgen ervoor dat u het maximale uit uw teelt haalt. Onze technische ondersteuning is letterlijk grenzeloos.

 

5. Eind product

Onze teeltsystemen zijn gebruiksvriendelijk en duurzaam, verlagen uw arbeidskosten en minimaliseren het verbruik aan water, meststoffen en energie.

 

Over ons pand

Meteor Systems is gevestigd in Breda. In ons pand bevinden zich onze productiehallen, magazijnen, laaddoks en kantoren. De complete teeltsystemen worden hier geproduceerd. Wil je weten hoe dit wordt uitgevoerd? 

Kom ons team versterken!

Elke dag biedt een uitdaging en haalt jouw kwaliteiten optimaal naar boven. Werken bij Meteor Systems betekent werken in een vrije omgeving met veel ruimte voor zelfontplooiing. Wil je een deel uitmaken van dit leuke bedrijf?

De specialisten van meteor systems

Het succes van Meteor Systems is mede te danken aan ruim 20 jaar ervaring en werknemers die het maatwerk voor je kunnen leveren. Met meer dan honderd werknemers zorgen wij iedere dag voor de juiste aanpak van nieuwe projecten. Bekijk hier een greep uit onze werknemers die actief met je in contact komen.