De wereld van meteor systems

De oprichters van Meteor Systems komen uit een Nederlandse tuinbouwfamilie die generaties terug gaat. Ruim 20 jaar geleden zijn zij als een klein familiebedrijf begonnen en inmiddels uitgegroeid tot wereldwijd marktleider van complete teeltsystemen voor de glastuinbouw. Alle producten worden onder 1 dak geproduceerd en voornamelijk toegepast voor de teelt van groenten, zacht fruit en snijbloemen, medicinale cannabis en bladgroenten en kruiden.

Meteor Systems kort uitgelegd

1. Klantgerichte oplossingen

Iedere teelt is uniek, net als iedere teler. Onze innovatieve teeltsystemen stemmen we daarom volledig af op uw wensen met als doel: een optimale groei.

2. Productie

We produceren al onze materialen en systemen in eigen beheer. Dus: een perfecte integratie en vlekkeloze aansluiting en dat al ruim 20 jaar.

 

3. Transport

Onze producten worden wereldwijd toegepast door vooruitstrevende tuinbouwbedrijven. Waar u ook onderneemt, u kunt rekenen op Meteor Systems.

 

4. Technische service

Onze adviseurs en monteurs zorgen ervoor dat u het maximale uit uw teelt haalt. Onze technische ondersteuning is letterlijk grenzeloos.

 

5. Eind product

Onze teeltsystemen zijn gebruiksvriendelijk en duurzaam, verlagen uw arbeidskosten en minimaliseren het verbruik aan water, meststoffen en energie.

 

Kom ons team versterken!

Wij zijn een Brabants familiebedrijf met een open en ondernemende sfeer. Houd je van een uitdaging, ben je een gedreven persoon en draag je graag een steentje bij door jouw kwaliteiten in te zetten, dan ben je bij Meteor Systems op het juist adres.

De specialisten van meteor systems

Het succes van Meteor Systems is mede te danken aan ruim 20 jaar ervaring en haar werknemers die het maatwerk voor je kunnen leveren. Met ruim honderd werknemers zorgt het team van Meteor Systems iedere dag voor een verantwoorde, collegiale en oplossingsgerichte aanpak.