Irrigatie

Bewatering van uw gewas beïnvloedt voor een groot gedeelte de groei. Planten hebben onder andere water en voedingsstoffen nodig om te groeien en het liefst per plant zo zorgvuldig mogelijk gedoseerd. Meteor Systems produceert irrigatiesystemen passend bij iedere teeltsituatie, daarbij oog houdend voor het gebruiken van de juiste materialen.

Clivia Beheer B.V.

In het voorjaar van 2019 heeft teler Jan van Genderen de Mini-air laten bouwen voor het telen van aardbeien. Een flink aantal hectare voor een grote opbrengst aan aardbeien.

 

Tuinders over Meteor Systems

Bij ons staat uw tevredenheid bovenaan. We horen dan ook veel positieve verhalen van onze klanten. Hieronder leest u hoe een aantal klanten Meteor Systems ervaart. We produceren teeltsystemen voor hele grote kas oppervlaktes, maar ook de kleinere tuinders kunnen goed bij ons terecht. Groot of klein, we staan voor u klaar!

Christ Monden - Kruiden

"De samenwerking bevalt me prima. Beide partijen hebben een evenredig aandeel in de ontwikkeling, maar elk op een eigen vakgebied. Dat vind ik ook zo fijn aan het werken met Meteor. "

Thwan van Gennip - Frambozen

"Ik kies voor zekerheid, daarom kies ik voor Meteor Systems"

Sven Neufkens - Aardbeien

"Van collega's had ik vernomen dat de teeltsystemen van Meteor eenvoudig werken, een strakke indeling van de serre geven en goed van kwaliteit zijn. "

John Vermeiren - Tomaten

"Na het succes van telen op goten ben ik volledig overgestapt op de systemen en producten van Meteor."