Thwan van Gennip - Frambozen

Ik kies voor zekerheid, daarom kies ik voor Meteor Systems

Thwan van Gennip over Meteor Systems

Ik werk al ruim 10 jaar samen met Meteor Systems. Zij hebben verschillende systemen voor ons bedrijf ontwikkeld en geproduceerd voor o.a. 10 ha kas voor de aardbeien productie,
7 ha kas voor de productie van hangend stek, 15 ha stellingen onder regenkappen voor de aardbeien productie en 4,5 ha Mini Air tunnel voor de frambozen productie.

Van collega tuinders vernam ik dat Meteor Systems goede kwaliteit levert en dat de door hun gebruikte materialen tientallen jaren meegaan. In ons bedrijf gaan we voor kwaliteit van onze producten en planten en kiezen daarom voor systemen waar we ook op kwaliteit kunnen rekenen.

Bij Meteor Systems is mijn vaste contactpersoon Erik van Nieuwenhuijzen. Samen bedenken we manieren om een teelt nog meer te optimaliseren. Erik staat open voor nieuwe ontwikkelingen en betrekt ons hier ook bij. Kortom, ik ben goed tevreden over zowel het product van Meteor Systems als de samenwerking.

Thwan van Gennip  

Thwan van Gennip is een familiebedrijf gevestigd in Lierop en voorziet internationale klanten van kwalitatief hoogstaande aardbeien-, asperge-, frambozen- en bramenplanten.