Ontwikkelingen

We houden je regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Meteor Systems.

''PIB India helpt de Nederlandse tuinbouwtechnologie in India te vermarkten'' 

Bron: groentenieuws.nl

PIB staat voor Partners for International Business en is een programma waarmee Nederlandse bedrijven in een publiek private samenwerking hun internationale ambities realiseren.

- NIEUW - MS-120 Toplaag - 

Na uitgebreid onderzoek en het testen in de praktijk levert Meteor Systems vanaf heden naast teeltgoten met een MS-35 of MS-55 coating ook goten met de nieuwe MS-120 topcoating.

25 jaar Meteor Systems!

Wist u dat het 25 jaar geleden is dat Chris en Jeanine Bastiaansen Meteor Systems in Etten-Leur hebben opgericht? Dat betekent dat wij dit jaar een jubileum mogen vieren. Dit mag niet ongemerkt voorbijgaan. Hierbij presenteren wij ons feestelijke logo dat in 2022 zichtbaar zal zijn.

Genomineerd voor de KVK Innovatie award!

Finalist van de KVK Innovatie award! Met de duurzame innovatie de Hydroponic drijver heeft Meteor Systems de finale gehaald. 

Gewasteelt + Zonne energie = Green Meteor 

Zonne-energie heeft de toekomst en is van groot belang om aan de huidige klimaatdoelstellingen te voldoen. De aanleg van zonneparken gaat op dit moment echter ten koste van de voedselproductie en biodiversiteit, omdat de zonnepanelen worden geplaatst op vruchtbare landbouwgrond die daardoor onbruikbaar wordt. Ook wanneer de panelen weer weg zijn.