Technologisch vooruitstrevende inzichten als nieuwe partner van Tomatoworld

Tomatoworld is een gerenommeerde informatie en educatiecentrum die i.s.m. met meerdere bedrijven uit de Nederlandse tuinbouwsector bijdragen aan innovatieve teeltoplossingen in een CEA omgeving.

Tomatoworld is een gerenommeerde informatie en educatiecentrum die i.s.m. met meerdere bedrijven uit de Nederlandse tuinbouwsector bijdragen aan innovatieve teeltoplossingen in een CEA omgeving. Zo worden tomaten in een ‘’afstand gestuurde gedreven kas’’ (DDAG) geteeld met de modernste high-tech teelttechnologieën, Fieldlab genaamd. De verzamelde data wordt onder meer gebruikt om de gewasgezondheid en productie van tomaten te optimaliseren voor de professionele tuinbouw wereldwijd. 

De Fieldlab  van Tomatoworld wordt opengesteld voor belanghebbenden uit het binnen- en buitenland.  Uiteenlopende topics worden in de praktijk onderzocht en van dichtbij bestudeerd. Van hygiëne tot het gebruik van 5G, van dataprotocol tot cyber security. Alles wordt getest op de teeltsystemen van Meteor Systems.  

Kennis en ervaring delen is een belangrijke kernwaarde van Meteor Systems. Wij bedanken Tomatoworld dat wij mogen bijdragen aan dit technologisch vooruitstrevend initiatief.

Ben jij een belanghebbende en een (potentiele) klant van Meteor Systems en heb je interesse in een bezoek aan Tomatoworld Fieldlab, neem dan contact op met ons voor een afspraak.

 

Genomineerd voor de KVK Innovatie award!

Finalist van de KVK Innovatie award! Met de duurzame innovatie de Hydroponic drijver heeft Meteor Systems de finale gehaald.