Teeltsystemen

Er zijn meerdere teeltsystemen voor de teelt van groenten, zacht fruit, snijbloemen en andere gewassen. Bij Meteor Systems hebben we ervaring met het ontwerpen van een teeltsysteem voor de professionele tuinbouw. Als teler in de glastuinbouw bent u geïnteresseerd in hoge opbrengsten tegen minimale kosten. Laat ons de mogelijkheden tonen die de optimale groei van uw gewas garandeert!  Want wie kiest voor groei, kiest voor Meteor Systems.

Het ideale teeltsysteem

Het ideale teeltsysteem heeft een positief effect op de opbrengst van uw gewas. Stalen teeltgoten installeren in een tuinbouw kas voor groenten, zacht fruit, snijbloemen en/of andere gewassen heeft als voordeel het hergebruiken van drainwater, meer luchtcirculatie rondom het gewas en een besparing van meststoffen. Teeltgoten hebben een perfect vlakke ondergrond en verminderen de kans op ziektes door betere hygiëne. Bovendien hangen of staan de teeltsystemen van Meteor Systems op een goede werkhoogte en zijn hierdoor arbeidsvriendelijk.

Meteor Systems helpt u graag bij het maken van de juiste keuze voor een teeltsysteem, zodat de opbrengst van uw gewas wordt verbetert. Weet u al wat u nodig heeft, maar zoekt u een ervaren partner om uw project te realiseren? Wij kunnen u daarbij van dienst zijn. 

Klantgerichte oplossingen afgestemd op uw gewassen

Meteor Systems heeft uiteenlopende mogelijkheden voor een teeltsysteem. Omdat iedere situatie in de glastuinbouw uniek is, ontwerpen wij een oplossing die is afgestemd op uw wensen. Het teeltsysteem wordt volledig hierop aanpast: van lengte en vorm van de teeltgoot tot en met bijpassende draadproducten en/of druppelslangen. Zo bent u zeker van een hoog rendement. Bovendien zijn onze systemen gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en daardoor zeer duurzaam. U kiest voor de teeltgoten van Meteor Systems om er jarenlang profijt van te hebben!

Productie en levering door Meteor Systems

Afhankelijk van uw situatie kunnen wij voor gemonteerde of losse onderdelen voor uw teeltsystemen leveren. Wij kunnen u hoe dan ook voorzien van alle benodigdheden voor een compleet teeltsysteem en dit wereldwijd afleveren. We produceren al onze materialen in eigen fabriek, en onze technische dienstverlening kent letterlijk geen grenzen!