Genomineerd voor de KVK Innovatie award!

Finalist van de KVK Innovatie award! Met de duurzame innovatie de Hydroponic drijver heeft Meteor Systems de finale gehaald. 

De KVK Innovatie Top 100 laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren! Ondernemers strijden elk jaar voor een plaats in de KVK Innovatie Top 100. KVK stimuleert bedrijven om te groeien en te innoveren. Daarom wordt jaarlijks de Innovatie Top 100 georganiseerd en staan het hele jaar de meest innovatieve bedrijven van Nederland in de etalage van de Kamer van Koophandel. 

In samenwerking met Chris Monden van de Kruidenaer heeft Meteor Systems de Hydroponic drijver ontwikkelt. Lees hier meer over de innovatie voor het telen van bladgroente en kruiden met de hydroponic drijver in de Top 100 lijst van de KVK innovatie awards. 

Een team van deskundigen zal tot februari 2022 alle innovaties bestuderen, waarna er één winnaar zal worden gekozen. We wachten met spanning op de uitslag! 

 

Meteor Systems sluit aan bij AVAG

Met Meteor Systems uit Breda voegt AVAG haar 78ste lid toe. Het familiebedrijf heeft zich in een kwart eeuw ontwikkeld van pionier in teeltsystemen voor de glastuinbouw tot wereldwijd vooraanstaand fabrikant.