Thwan van Gennip  

Thwan van Gennip is een familiebedrijf gevestigd in Lierop en voorziet internationale klanten van kwalitatief hoogstaande aardbeien-, asperge-, frambozen- en bramenplanten.

Thwan van Gennip over Meteor Systems:

“Ik werk al ruim 10 jaar samen met Meteor Systems. Zij hebben verschillende systemen voor ons bedrijf ontwikkeld en geproduceerd, o.a. voor de aardbeienteelt (10 ha kas), de vermeerdering van hangend stek (7 ha kas), stellingen onder regenkappen voor de aardbeienproductie (15 ha) en een Mini-Air tunnel voor de productie van frambozen (4,5 ha).

Van collega-tuinders vernam ik dat Meteor Systems goede kwaliteit levert en dat de door hen gebruikte materialen tientallen jaren meegaan. In ons bedrijf zetten we in op de kwaliteit van onze producten en planten, en daarom kiezen we voor systemen waarmee we juist op kwaliteit kunnen rekenen.

Erik van Nieuwenhuizen is mijn vaste contactpersoon bij Meteor Systems. Samen werken we aan manieren om een specifieke teelt nog meer te optimaliseren. Erik staat open voor nieuwe ontwikkelingen en betrekt ons hier ook bij. Kortom, ik ben erg tevreden over zowel de producten van Meteor Systems als de samenwerking."

Eerste rozenoogst van Baiyi Group op Valentijnsdag 2021

Sinds 2019 heeft Meteor Systems een vestiging in China. Onze lokale collega Junyi Xu helpt klanten daar bij de ontwikkeling en opbouw van hun teeltbedrijf. Een voorbeeld is de Baiyi Group. Zij beheren o.a. grote retail- en tuinbouwbedrijven in West-China. De onderneming vestigde zich in1992 in Linxia en kiest voor de innovatieve teeltoplossingen van Meteor Systems.