- NIEUW - MS-120 Toplaag - 

Na uitgebreid onderzoek en het testen in de praktijk levert Meteor Systems vanaf heden naast teeltgoten met een MS-35 coating ook goten met de nieuwe MS-120 topcoating.

Al meer dan 25 jaar gebruiken telers de Meteor Systems-teeltgoten die voorzien zijn van een hoge kwaliteit topcoating. Door de toenemende ziektedruk van virussen en schimmels in de glastuinbouw is intensief en grondig schoonmaken tijdens de teeltwissel steeds belangrijker geworden. Vanwege veranderende wet- en regelgeving, het toenemend gebruik van agressievere schoonmaakmiddelen en de eisen aan een minimale belasting van het milieu heeft Meteor Systems samen met haar leverancier een nieuwe toplaag voor teeltgoten ontwikkeld.

Na uitgebreid onderzoek en het testen in de praktijk levert Meteor Systems vanaf heden naast teeltgoten met een MS-35 coating ook goten met de nieuwe MS-120 topcoating. De op de basis van de laatste kennis ontwikkelde MS-120 beschermlaag is bestand tegen corrosie, houdt aantasting met in de tuinbouw toegepaste schoonmaakchemicaliën tegen en is krasbestendig.

Alle onze coatings zijn voedselveilig en onder de strengste normen vervaardigd. Producenten zijn met de MS-120 topcoating vele jaren verzekerd van een duurzaam, prima te reinigen teeltsysteem met een zeer uitgebreide garantie. Belangrijk: het volgen van onze specifieke schoonmaakinstructies is ook voor deze nieuwe coating van kracht.

Wenst u meer informatie over onze nieuwe ontwikkeling, neem contact op met uw specialist bij Meteor Systems.

Download hier de flyer over onze nieuwe coating. 

Meteor Systems nieuwe distributiepartner van Berg Hortimotive in Canada

Toenemende vraag naar verbeterde interne logistieke oplossingen in Canada.