Meteor Systems nieuwe distributiepartner van Berg Hortimotive in Canada

Toenemende vraag naar verbeterde interne logistieke oplossingen in Canada.

 Berg Hortimotive en Meteor Systems hebben hun krachten gebundeld om hun bedrijven te laten groeien en een portfolio van interne logistieke oplossingen en diensten aan te bieden aan de Canadese tuinbouwsector. Met ingang van vandaag is Meteor Systems distributiepartner van Berg Hortimotive. Deze samenwerking maakt deel uit van de groeistrategieën van beide organisaties en wordt gevoed door de toenemende vraag naar verbeterde interne logistieke oplossingen in de tuinbouwmarkt in Canada.

"Met de enorme schaal en hi-tech verfijning van Canadese telers, is de samenwerking met Meteor Systems de perfecte match voor Berg Hortimotive om te voldoen aan de evoluerende vraag naar internationale tuinbouwtechnologie", zeggen de bedrijven. "Het bundelen van de krachten brengt telers wereldwijde tuinbouwervaring en een brede nieuwe productlijn." "Daarnaast heeft Meteor Systems een continue groei doorgemaakt en een sterke reputatie opgebouwd wereldwijd, met Canada in het bijzonder. Meteor Systems onderscheidt zich met hun klantenservice, producten en oplossingen die de winstgevendheid van telers verbeteren en ziet dit beloond door het vertrouwen van de klant. Dit sluit naadloos aan bij waar Berg Hortimotive, onderdeel van Royal Brinkman Group voor staat", voegt het team van Berg toe.

Marco van der Velden, CEO Berg Hortimotive: "Door samen te werken met een sterke en gerenommeerde organisatie als Meteor Systems zal Berg Hortimotive een sprong voorwaarts maken in deze belangrijke markt, waarvan zowel kleine als grote kwekers in Canada zullen profiteren. We kunnen onze activiteiten snel opschalen door de lokale stenen en mortel van Meteor Systems toe te voegen. Gezamenlijk kunnen beide bedrijven hun groeiambities waarmaken en Canadese telers een verbeterd aanbod van kwaliteitsproducten en service met betrekking tot interne logistieke oplossingen bieden."

Meteor Systems biedt producten die zorgen voor een optimale groei. Neil Quiring, algemeen directeur Meteor Systems Canada: "Al onze producten zijn ontworpen rond de principes van duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid, het minimaliseren van arbeidskosten en een lage fysieke inspanning. De producten van Berg Hortimotive passen daar perfect in. Het spreekt voor zich dat klanten ook voor het Berg Hortimotive assortiment kunnen rekenen op eerlijk advies, bewezen kwaliteitsproducten, lokale voorraad en reserveonderdelen, concurrerende prijzen en de betrouwbare, snelle service die klanten van ons zijn gaan verwachten."

 

- NIEUW - MS-120 Toplaag - 

Na uitgebreid onderzoek en het testen in de praktijk levert Meteor Systems vanaf heden naast teeltgoten met een MS-35 coating ook goten met de nieuwe MS-120 topcoating.