Teeltgoten systemen

Teelt u groenten zoals tomaten, zacht fruit zoals aardbeien, of snijbloemen zoals rozen of  gerbera’s? En bent u op zoek naar een oplossing die uw teelt optimaliseert? Dan kunnen wij u daarbij perfect van dienst zijn! Meteor Systems produceert en distribueert wereldwijd complete teeltgootsystemen vervaardigd uit hoogwaardige gecoat bandstaal. Wij leveren maatwerk en denken graag met u mee.

Bent u geïnteresseerd in een teeltgoten systeem ?

Neem dan contact op met onze experts.

Efficiënte en optimale teeltsystemen met teeltgoten

Onze teeltgoot systemen zijn perfect afgestemd op de specifieke eisen van elke moderne teler en diens teeltomstandigheden. Teeltgoten vormen de basis voor elk teeltsysteem. Het substraat en de teelt bepalen het type en de breedte van de goot. Met meer dan 35 verschillende teeltgoten op elk gewenste breedte, bieden wij voor elke teelt een pasklare oplossing waarvan u jaren plezier zult hebben.

Voordelen van teeltgoten

  • Hergebruik van drainwater
  • Meer luchtcirculatie rondom het gewas
  • Besparing van meststoffen
  • Perfect vlakke ondergrond
  • Ideale werkhoogte
  • Betere hygiëne

Productie en aflevering van uw teeltgoten systeem

Afhankelijk van uw situatie rolvormen wij teeltgoten op locatie of leveren wij deze in op maat geproduceerde lengtes uit onze eigen fabriek. Wij kunnen u hoe dan ook voorzien van alle benodigdheden voor een compleet teeltsysteem en deze wereldwijd afleveren. We produceren onze teeltgoot systemen geheel zelf met de modernste productie middelen vanuit onze fabriek in Breda, u bent verzekert van een hoogwaardige eindproduct.

Over Meteor Systems

Wat ooit begon als een familiebedrijf, is door de jaren heen uitgegroeid tot internationaal marktleider in de professionele tuinbouwbranche. Onze specialisten hebben vele jaren ervaring in de tuinbouw en gaan efficiënt en oplossingsgericht te werk. Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn met stalen teeltgoten, maar ook op het gebied van compleet geassembleerde irrigatieslangen met druppelaars, fruitoverkappingen zoals de Mini-Air, buisrailsteunen en nog meer aanvullende op maat gemaakte producten. Lees hoe telers het werken met Meteor Systems hebben ervaren in onze projecten.

Bent u geïnteresseerd in een teeltgoot system of heeft u vragen over teeltgoten systeem?

Aarzel niet en neem contact op met onze specialisten. Zij staan klaar om u aan de juiste teeltgoot voor groenten zoals tomaten, zacht fruit zoals aardbeien, of snijbloemen zoals rozen of  gerbera’s tomaten, te helpen!