Tuinbouw irrigatiesystemen

Als teler wilt u het beste irrigatiesysteem om de groei van het gewas te optimaliseren en het gebruik van water te minimaliseren. Meteor Systems is gespecialiseerd in irrigatiesystemen voor druppelbevloeiing. Wij hebben onze producten en systemen geperfectioneerd en leveren de beste oplossingen voor de irrigatie van uw teelt.

Geïnteresseerd in een tuinbouw irrigatiesysteem?

Neem gemakkelijk contact op met onze specialisten via onderstaand formulier.

Duurzame irrigatiesystemen voor kasteelten

De irrigatiesystemen van Meteor Systems worden in eigen fabriek geproduceerd. Alle onderdelen worden geheel naar uw specificaties vervaardigd met zeer geavanceerde machines.

Zo kunnen wij u het volgende garanderen:

  • Optimale groei van uw gewas.
  • Minimaal gebruik van water, energie en meststoffen.
  • Lange levensduur van alle onderdelen.
  • Constante kwaliteit van de onderdelen en van het complete systeem.

In onze fabriek wordt onder andere gewerkt met recyclebaar materiaal. Wij hebben talrijke nieuwe en innovatieve irrigatiesystemen op de markt gebracht en helpen u graag met een pasklare oplossing voor uw situatie.

Onze irrigatieproducten

Of u nu onder glas of buiten teelt; wij kunnen u helpen met een passend irrigatiesysteem om uw gewas opbrengst te optimaliseren. Afhankelijk van uw teelt en voorkeuren leveren wij:

Waarom Meteor Systems?

Door te kiezen voor Meteor Systems, gaat u met een innovatieve marktleider in zee. In de afgelopen 20 jaar hebben we een reeks succesvolle producten op de markt gebracht, die nu wereldwijd in de tuinbouw worden toegepast. Wij zijn oplossingsgericht en streven naar een persoonlijk contact met onze klanten. We zijn u graag van dienst!

Projecten

Maar wie zijn wij om zo hoog van de toren te blazen. Wat wij vooral doen is adviseren, vervaardigen en leveren met de wensen van onze klanten voor ogen. Misschien is hun mening over onze diensten voor u wel veel relevanter! Lees daarom verhalen van onze klanten, waarin zij vertellen over hun unieke projecten.