Meteor Systems officieel lid van de LCC

De Legal Cannabis Coalition (LCC) is een unieke samenwerking tussen Nederlandse bedrijven die actief zijn in de legale cannabisbranche; een snel veranderende markt op zowel medicinaal als recreatief gebied. Met specifieke vaardigheden en kennis biedt LCC in iedere fase van een project op maat gemaakte adviezen.

Door de krachten te combineren, is een betrouwbare en professionele one-stop-shop ontstaan.

De Legal Cannabis Coalition (LCC) is een samenwerkingsverband tussen Nederlandse bedrijven uit de tuinbouwsector en plantonderzoekscentra en –laboratoria. Elk lid beschikt – binnen het kader van de huidige wet- en regelgeving – over specifieke kennis en ervaring in de legale cannabisbranche. Door deze diverse expertises en knowhow te combineren en alles onder een dak te brengen, blijven de lijnen kort en kan er makkelijk geschakeld worden in deze snel veranderende markt.

In samenwerking met Wageningen University & Research (WUR) is de LCC in 2020 officieel van start gegaan. De leden van de LCC zijn: Grodan, Havecon, Hoogendoorn, Koppert Biological Systems, Ludvig Svensson, Oreon, PB tec, Perfect Plants, Plantise, Royal Brinkman, Brightlabs, Themato, ProPharma Group, Sure Laboratories, Cannabis-drying en Campaigns&Results.

“From plant to product to patient.” LCC biedt in iedere fase van een project op maat gemaakte adviezen en ontwerpen voor de cannabisteelt aan. Lees meer over de Legal Cannabis Coalition op de website.

https://www.legalcannabiscoalition.nl/

Genomineerd voor de KVK Innovatie award!

Finalist van de KVK Innovatie award! Met de duurzame innovatie de Hydroponic drijver heeft Meteor Systems de finale gehaald.