Meteor Systems officieel lid van de LCC

De Legal Cannabis Coalition (LCC) is een unieke samenwerking tussen Nederlandse bedrijven uit de tuinbouw, laboratoria en regelgeving. Cannabis is een snel veranderende markt op zowel medicinaal als recreatief gebied. Elk LCC-lid beschikt over specifieke branchegerichte vaardigheden en kennis.

DOOR DEZE KRACHTEN TE COMBINEREN, IS EEN BETROUWBARE EN PROFESSIONELE ONE-STOP-SHOP ONTSTAAN.

Meteor Systems is sinds het begin betrokken geweest bij de oprichting van de LCC. In samenwerking met Wageningen University & Research (WUR) en de andere leden is de LCC dit jaar officieel van start gegaan. De andere leden van de LCC zijn: Grodan, Havecon, Hoogendoorn, Koppert Biological Systems, Ludvig Svensson, Oreon, PB tec, Perfect Plants, Plantise, Royal Brinkman, Brightlabs, Themato, ProPharma Group, Sure Laboratories en Campaigns&Results.

“From plant to product to patient” De LCC biedt in iedere fase van een project op maat gemaakt adviezen en ontwerpen voor de cannabis teelt aan. Lees meer over de Legal Cannabis Coalition op hun website.

https://www.legalcannabiscoalition.nl/

Gewasteelt + Zonne energie = Green Meteor 

Zonne-energie heeft de toekomst en is van groot belang om aan de huidige klimaatdoelstellingen te voldoen. De aanleg van zonneparken gaat op het moment ten koste van de voedselproductie en biodiversiteit. De zonnepanelen worden geplaatst op vruchtbare landbouwgrond die zowel tijdens als na afloop onbruikbaar achterblijft.