Rondleidingen

Meteor Systems opent de deuren van de fabriek voor jou!

Meteor Systems is sinds de zomer van 2017 verhuisd naar Breda. Omdat wij graag willen dat Breda ons leert kennen, openen we de deuren. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat er gebeurt binnen de vier muren van Meteor Systems, worden er rondleidingen georganiseerd. Neem een kijkje in de fabriek en krijg inzicht in het productieproces van diverse kunststof- en metaalbewerkingen. Maak o.a. kennis met extruderen, spuitgieten, assembleren, draadbuigen, kanten, lasersnijden, slitten en persen.

Deze rondleiden vinden regelmatig plaats. Bij voldoende animo zullen we extra rondleidingen organiseren. Dus ben jij nieuwsgierig naar het productieproces van Meteor Systems, aan het oriënteren op de arbeidsmarkt en/of zoek je een leuke baan in de techniek? Meld je dan aan via onderstaande link en vul het formulier in. We hopen je binnenkort in onze fabriek te mogen ontvangen.

De rondleidingen zullen plaats vinden op de volgende data:

- 14 januari 2019 van 18:30 - 19:30 uur
- 11 maart 2019 van 18:30 - 19:30 uur

Kan je niet op bovenstaande tijdstipp, maar wel geïnteresseerd? Vul alsnog het inschrijfformulier in en geef dit aan. We zullen je op de hoogte houden indien andere data beschikbaar komen.

Schrijf je nu in! Scroll naar beneden en klik op “Aanmelden”

Rondleidingen

Aanmelden